fbpx

BUDUĆNOST

je već pred vama

DOBRODOŠLI

U prvu srpsku fabriku LED ekrana

„ELSAT“ ima 22 stalno zaposlenih, od toga 7 inženjera, koji rade u sopstvenom prostoru i bavi se projektovanjem, proizvodnjom montažom i instaliranjem led ekrana. Pored ovoga bavi se i tehničkom zaštitom, zaštitom od požara i telekomunikacijama.

Zaposleni inženjeri u „ELSAT“ DOO, poseduju lične licence izdate od Inženjerske komore Srbije:

353 Odgovorni projektant telekomunikacionih mreža i sistema

453 Odgovorni izvođač radova telekomunikacionih mreža i sistema

NAŠI PROJEKTI

FON Beograd

P…. S…. Fashion

Merkur games

KLIJENTI KOJI SU NAM UKAZALI POVERENJE
ZAŠTO ELSAT

PROIZVEDENO U SRBIJI

„ELSAT“ je dobio 2012. priznanje Privredne komore Srbije, povodom 20 godina uspešnog rada, 2016. priznanje Regionalne privredne komore Kraljevo, za izuzetne rezultate u poslovanju, kao i priznanje Kapetan Miša Anastasijević za 2017. godinu, kao najbolje malo preduzeće.

UNUTRAŠNJI

LED ekrani

SPOLJAŠNJI

LED ekrani

Jedan od najpopularnijih uređaja za prikazivanje sadržaja danas je unutrašnji led ekran. To je dinamički uređaj za prikaz podataka u realnom vremenu koji je dizajniran za unutrašnju upotrebu. Uglavnom se koristi za prikazivanje video zapisa ili slika. Unutrašnji led ekrani imaju manje svetao ekran od spoljašnjeg tipa led ekrana, dakle, ima manji osvetljaj diode. Unutrašnji led ekrani imaju rezolucije koje su idealne za bliže gledanje.

KREATIVNA REŠENJA

Svaki projekat je jedinstven i ponosimo se time što donosimo prilagođena LED rešenja za svakog kupca. Rad sa arhitektama, dizajnerima, inženjerima i konsultantima na spajanju LED ekrana sa okolinom je naša specijalnost. Vaše angažovanje na zajedničkom projektu, imperativ je za stvaranje jedinstvenog i nezaboravnog iskustva. Neka naš tim pomogne da dođete do najboljeg rešenja u skladu sa vašim potrebama.

OSTANIMO U KONTAKTU

Telefon: (381) 32 350 222
Fax: (381) 32 350 220

Gvozdena Paunovića 6
PAK: 523717
32000 Čačak, Srbija

Email: office@elsat.rs