fbpx

REŠENJA

Svaki projekat je jedinstven i ponosimo se time što donosimo prilagođena LED rešenja za svakog kupca. Rad sa arhitektama, dizajnerima, inženjerima i konsultantima na spajanju LED ekrana sa okolinom je naša specijalnost. Vaše angažovanje na zajedničkom projektu, imperativ je za stvaranje jedinstvenog i nezaboravnog iskustva. Neka naš tim pomogne da dođete do najboljeg rešenja u skladu sa Vašim potrebama. LED bilbord, LED totem, LED poster, sportski LED semafori, LED displeji u TV studiju i još mnogo rešenja. Možemo napraviti LED ekran u dimenzijama i obliku prema zahtevu, od malih za brendiranje izloga, LED bilbord, zakrivljeni LED ekran, itd. Sistem je centralizovan tako da sa jednog mesta, putem interneta, možete da menjate sadržaje na LED ekranima na svim lokacijama.

KAKO ODABRATI LED EKRAN KOJI ODGOVARA VAŠIM POTREBAMA

ELSAT LED čini postupak kupovine LED ekrana, prema vašim potrebama, brzim i lakim. Naš proces u pet koraka uključuje:

KONSULTACIJE

Svaki novi projekat uvek započinjemo sakupljanjem informacija o vrsti LED ekrana koji bi zadovoljio vaše potrebe. Razmatramo aspekte poput veličine ekrana, lokacije, sadržaja koji želite da prikažete i vaših kratkoročnih i dugoročnih ciljeva.

KONCEPTUALNI I TEHNIČKI DIZAJN PROJEKTA

Nakon svih dobijenih informacija o vašim ciljevima, dajemo preporuke na osnovu vaših specifičnih potreba. Takođe sa vama razgovaramo o svim tehničkim uslovima, radi potpune transparentnosti.

IZRADA PREMA PROJEKTU

Nakon što se složite sa preporukama i uslovima, dostavljamo vam kompletnu ponudu.

INTEGRACIJA I INSTALACIJA

Nakon prihvatanja ponude kreće poslednja faza realizacije projekta, a to su proizvodnja i instaliranje LED ekrana. Proizvodnja kao i instaliranje LED ekrana je kompleksan zadatak pun izazova. Kako bi osigurali vrhunski kvalitet, svi naši LED ekrani se pre isporuke testiraju neprekidno 72 sata.

SERVIS I PODRŠKA

Tokom čitavog procesa imaćete pristup našem timu tehničke podrške koji radi neprekidno. Takođe nudimo servisiranje u garantnom i vangarantnom roku.

Kontaktirajte nas za savet

office@elsat.rs