fbpx

PODRŠKA

Kontaktirajte nas za savet

office@elsat.rs

PROIZVODNJA I TESTIRANJE

 

Svaki LED ekran koji se proizvede u našoj fabrici, testira se 72h, čime se garantuje vrhunski proizvod, koji je rezultat strastvenog rada našeg tima sa višegodišnjim iskustvom u istom poslu.

PRODAJA NA RATE

 

ELSAT LED vam nudi mogućnost kupovine LED ekrana na 3 do 12 mesečnih rata bez kamate i učešća preko kreditne linije banke. Planovi i ponude se uvek dostavljaju od projekta do projekta.

PRAVI SADRŽAJ I MOĆAN SOFTVER MOGU POBOLJŠATI KVALITET LED EKRANA
HARDVER I SOFTVER

 

Elektronski upravljački sistemi su posebno dizajnirani i odabrani za upotrebu u svakoj aplikaciji. Softver koji uključuje funkcije poput daljinskog nadzora i kalibracije, do nivoa piksela, dostupan je u različitim konfiguracijama i uvek prilagodljiv.

POLITIKA KVALITETA

 

Našu proizvodnju pokreću velika i stalna ulaganja u istraživanje i razvoj, primenjena na elektronsko i mašinsko inženjerstvo. Projektom se upravlja svaki put od početka do kraja, sa fokusom na odabir najboljih mogućih komponenti. Svi LED ekrani kompanije ELSAT LED doživljavaju se kao proizvodi vrhunskog kvaliteta odmah nakon isporuke Kupci su podržani u svim fazama, od istraživanja lokacije do izbora proizvoda, od dobijanja dozvola i licenci do preporuke svih dodataka potrebnih za najbolju funkcionalnost, od pripreme tenderskih specifikacija do sertifikacije proizvoda i analiza učinka ili procene kvaliteta..

INSTALACIJA I SERVISIRANJE

 

LED ekrani koji se instaliraju imaju zagarantovano servisiranje u garantnom i vangarantnom roku, uz podršku i stručnost kvalifikovanog internog osoblja i mreže partnera na licu mesta. Kupac je praćen u svim fazama upotrebe proizvoda. U najbržem mogućem roku planiraju se i organizuju podgarantne ili vangarantne intervencije. Garancija se može proširiti ili integrisati sa ugovorima o održavanju i ugovorima o nivou usluge.