fbpx

O NAMA

ELSAT LED

„ELSAT“ ima 22 stalno zaposlenih, od toga 7 inženjera, koji rade u sopstvenom prostoru i bavi se projektovanjem, proizvodnjom montažom i instaliranjem led ekrana. Pored ovoga bavi se i tehničkom zaštitom, zaštitom od požara i telekomunikacijama. Zaposleni inženjeri u „ELSAT“ DOO, poseduju lične licence izdate od Inženjerske komore Srbije: 353 Odgovorni projektant telekomunikacionih mreža i sistema, 453 Odgovorni izvođač radova telekomunikacionih mreža i sistema. Na osnovu Zakona o privatnom obezbeđenju i Zakona o zaštiti od požara, “ELSAT“ DOO i zaposleni poseduju licence MUP-a, potrebne za rad.

„ELSAT“ DOO je osnovan 1992. godine. U prvim godinama posle osnivanja bavio se antenskim sistemima i sistemima tehničke zaštite /alarmi i video obezbeđenje/. Prateći zahteve tržišta i razvoj novih tehnologija počeo je razvoj i proizvodnju opreme za antenske sisteme. Posebno je bila značajna proizvodnja antenskog pojačivača ELSAT AP3 /proizvedeno preko 50.000kom/ i Roto antene EY1000 /proizvedeno preko 70.000kom/. Sa ovim proizvodima je učestvovao na domaćim i stranim sajmovima /Hanover, Skoplje, Zenica i Podgorica/, na kojima je dobio značajna priznanja. Od 2010. počeo je sa plasiranjem sopstvenog brenda tenLogic, u oblasti kućne automatike –Pametne kuće, koji integriše kućnu automatiku i logičnu televiziju – logiTV. Ušteda energije, energetska efikasnost, udobnost i praktičnost života, kroz povećanu bezbednost, uz zabavu i informisanje pozicionira tenLogic kao integracioni „izum“ ovog veka. Brend je imao zapažen uspeh na teritoriji bivše Jugoslavije.

Kvalitet pre svega! Projektovanje i proizvodnja LED ekrana je kompleksan zadatak pun izazova. Kako bi osigurali vrhunski kvalitet, svi naši LED ekrani se pre isporuke testiraju neprekidno 72 sata.

Kratak rok isporuke je jedna od naših najvećih prednosti. Zahvaljujući tome što se ELSAT fabrika LED ekrana nalazi u Srbiji, u mogućnosti smo da proizvod isporučimo u veoma kratkom roku, kako bi vi sa oglašavanjem počeli što pre.

Pored samih LED ekrana, nudimo i uslugu izrade kompletnog vizuelnog rešenja prema zahtevu kupca, koja se savršeno uklapaju u estetski atraktivnu celinu.

Pružamo sigurnu i kompletnu podršku kroz sve faze projekta – od planiranja, izrade, do puštanja u rad, održavanja i servisiranja. A i nakon toga ostajemo sa vama, pružajući vam svu neophodnu tehničku podršku, kao i servis u garantnom i vangarantnom roku.

ZAINTERESOVANI STE ZA SARADNJU SA NAMA?